Portfolio

Hieronder is een overzicht te vinden van het meest recente werk van Pelgrim Producties.

Dien je Stad

In opdracht van Dien je Stad maakte Pelgrim Producties deze promotiefilm. Dien Je Stad is een vrijwilligers netwerk in Ede dat zich wil inzetten voor de medemens. In deze film zijn verschillende projecten van het netwerk te zien.

Topvorm Prefab

In opdracht van Topvorm Prefab maakte Pelgrim Producties deze promotiefilm. Topvorm Prefab is een bedrijf uit Terneuzen dat gespecialiseerd is in prefab daken en dakkapellen.

De Vlinderboom

De Vlinderboom is een vernieuwende basisschool uit Ede. Pelgrim Producties maakte in opdracht van de school een kennismakingsfilm. Een fragment van deze film is hier te zien.

Micha Cursus

De Micha Cursus gaat over sociale gerechtigheid en rentmeesterschap. De cursus wordt gegeven in verschillende kerken in Nederland. Vast onderdeel van de cursus is om een dag iets te doen voor een ander. Pelgrim Producties maakte deze korte promotiefilm.

Het Verleden Verteld

In opdracht van Christelijke Hogeschool Ede werkte Pelgrim Producties mee aan 'Het Verleden Verteld', een oral history project van de gemeente Barneveld. Voor dit project gingen we langs bij ruim dertig bejaarde Barnevelders om hun herinneringen aan de Tweede Wereld oorlog voor eens en voor altijd vast te leggen op film.

Portret MC Typhoon - Nieuw Wij

In opdracht van nieuwwij.nl maakte Pelgrim Producties dit portret van de Nederlandse rapper Typhoon. Nieuw Wij is een online platform dat de verschillen in de samenleving wil overbruggen. Het initiatief voor deze website komt van het Dominicaans Studiecentrum voor Theologie en Samenleving.

Straatvoetbaltoernooi - Zingeving Zuidas

In opdracht van Zingeving Zuidas maakte Pelgrim Producties dit sfeer verslag van het straatvoetbaltoernooi op het Calvijn College in de Amsterdamse wijk Slotervaart. Bijzonder aan dit toernooi is dat de teams bestaan uit young professionals uit Amsterdam en leerlingen uit Slotervaart die vaak een Turkse of Marokkaanse achtergrond hebben, twee groepen die elkaar niet vaak tegen komen. Stichting Zingeving Zuidas wil zich vanuit het hart van de Nederlandse zakenwereld inzetten voor een menselijkere samenleving.

Contact:

E: info@pelgrimproducties.nl

T: 06-47117041

 

 

© Pelgrimproducties.nl   2009 - 2011