Over

Pelgrim Producties is sinds 2009 onderweg. Samen met onze klanten zijn we steeds op zoek naar verassende en creatieve manieren om een boodschap over te brengen. We deden werkzaamheden voor meer dan vijftien opdrachtgevers en we hopen dat er nog velen in hun voetsporen zullen volgen.

We houden ons vooral bezig met het maken van promotiefilms. Maar we leveren ook bedrijfsfilms, documentaires en reportages. Onze films worden getoond op internet, congressen en presentaties. We leveren een compleet product, van het schrijven van een scenario tot het filmen van een item, en van de montage van de film tot de oplevering ervan. Pelgrim Producties brengt haar klanten van het begin tot het eindstation. Hoewel we de meeste aanvragen krijgen voor video maken we ook items voor radio.

We denken graag mee in het belang van onze klant. We leveren onze producten tegen een goede prijs. We communiceren helder met onze opdrachtgevers, we zijn flexibel en we staan overal voor open. Ons hart ligt bij het vertellen van mooie verhalen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak te maken of te vragen om een offerte. Wij hanteren zowel dagprijzen als prijzen voor een compleet project. We hopen van u te horen want we vertellen graag uw verhaal.

Contact:

E: info@pelgrimproducties.nl

T: 06-47117041

 

 

© Pelgrimproducties.nl   2009 - 2011